We want to inform you, that this website is using cookies for correct cart formation and website functions. For more detailed information about cookies, and how to cancel your confirmation, can be found here. Agree Close
 

Rajoitettu vastuu

Tietosuoja

OWEXXHOSTING.COM:in kävijöiltä saatetaan kysyä henkilökohtaisia tietoja (esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite) ja viestitieteellisiä tietoja (esimerkiksi ikä ja sukupuoli). Tarjoamalla näitä tietoja OWEXXHOSTING.COM:lle te myös hyväksytte ja annatte luvan käyttää näitä tietoja yritykselle "OWEXX" ja sen yhteistyökumppaneille, jotta teihin voitaisiin ottaa yhteyttä liikeasioissa tai yrityksen sisäistä tilastointia varten.


Laillisuus

Kaikki verkkosivulla tarjotut tiedot, kuten taloustiedot, ovat vain tiedoitustarkoitusta varten. I.Į. "OWEXX" ei tarjoa mitään takuuta tarjottujen tietojen monipuolisuudesta, luotettavuudesta tai varmuudesta, eikä se myöskään velvoita tai sido mihinkään sopimukseen tai lainsäädännön vastuuseen, joita saattaa syntyä mahdollisesti erehtymisen, tällä sivustolla olevien rajoitettujen tai riittämättömien tietojen takia. Yhtiötä ei velvoiteta korjaamaan mahdollisia nimipuutoksia tai täyttämään mahdollisesti puuttuvia tietoja, lukuun ottamatta tapauksia, jotka ovat ehdottomasti säännelty Liettuan lakien tai asetusten mukaan. Verkkosivujen omistaja pidättää oikeuden mainostaa, muuttaa tai poistaa tietoja verkkosivuiltaan.

OWEXXHOSTING.COM verkkosivu sisältää linkkejä muiden henkilöiden, yhtiöiden ja organisaatioiden sivuille. "OWEXX" ei ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai niiden käyttämistä yksityisyydensuojauskeinoista.


Copyright


Nimet OWEXX, SSP-konserni ja sen logo tällä sivustolla ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden omistus on suojattu Liettuassa sovellettujen lakien ja asetusten mukaan. OWEXX on rekisteröity yrityksen nimi, joka on suojattu Liettuassa sovellettujen lakien ja asetusten mukaan. Kaikki muut tällä sivustolla käytetyt tavaramerkit, tuotemerkit, logot ja tunnisteet ovat niiden omistajien yksinoikeuksia.On kiellettyä käyttää sivulla esitettyjä tavaramerkkejä, logoja ja tunnisteita ilman omistajien etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tämä on kielletty Liettuan tasavallan tavaramerkkilain, kilpailulain ja muiden sovellettujen säännösten nojalla.


Verkko-osoitteiden rekisteröintipolitiikat...

 
PayPal, MoneyBookers, Google Chekout, WebMoney, WebToPay.COM, Paysera ...