We want to inform you, that this website is using cookies for correct cart formation and website functions. For more detailed information about cookies, and how to cancel your confirmation, can be found here. Agree Close
 

SSL Sertifikaatit

Asiakkaamme kysyvät usein apua tiedostojen turvallisuutta koskien. Verkkokauppaostosten ja verkkopankkiasioinnin suosion kasvaessa asiakkaat kohtaavat yhä useammin henkilökohtaisten tiedostojen varastamisen riskin. Internetin vakioprotokollat eivät varmista turvallista tiedostojen siirtoa, sen vuoksi tarjoamme turvallisuus”lukkoja” SSL sertifikaattien avulla.

 

Miksi tarvitsen SSL sertifikaatin?

SSL (Secure Socket Layer) tiedostojen salakoodaus on suosittu tekniikka, joka mahdollistaa turvallisen tiedonsiirron palvelimen ja internet-selaimen välillä. SSL tekniikka on tarpeellinen sähköisissä kaupoissa ja muissa nettisivuissa, joissa turvallinen tiedonsiirto on huolenaiheena.

SSL Sertifikaatti on elektroninen dokumentti, joka varmistaa verkkosivun sujuvan toiminnan käyttämällä SSL tekniikkaa ja mahdollistamalla sivulla kävijöiden tietävän sivuston järjestelmän hoitajan.

 

Syyt, miksi tarvitset sen:

– Sitä vaaditaan onlinekaupoissa, verkkopankkisysteemeissä, kaupallisissa ja muissa nettisivustoissa, joissa luottamuksellisten tietojen turvallisuus on huolenaiheena ja on varmistettava tiedostojen turvallisuus.
– SSL sertifikaatti varmistaa nettisivun tunnistettavuuden ja tiedostojen salakoodauksen.Tällä tavalla saavutatte myös sivulla kävijöiden luottamuksen. Kävijät käyttävät mieluiten teidän palvelujanne, koska tiedostonne ovat turvallisia.
– Sertifikaatti suojelee tietojen "vuodolta". Voitte olla varmoja, että tiedot eivät vuoda ja ne säilyvät muokkaamattomina. Tämä on varmistettu korkeimman tason algoritmien avulla.
– Saatte erityisen elektronisen sormenjäljen, joka varmistaa verkkosivun turvallisuuden ja yksilöllisyyden.

 

Sovelluksen tarjoamat mahdollisuudet:

– Yhä useammat kuluttajat valitsevat aikaasäästävät onlineostokset. Pelko tiedostojen varkauksista kuitenkin pakottaa heidät valitsemaan vain verkkokaupat, jotka pystyvät tarjoamaan turvallisen tiedonsiirron. Tämän sertifikaatin avulla saavutatte asiakkaidenne luottamuksen!
– Jokainen nettisivu täytyy suojata vaaroilta, kuten tietojen muutoksilta tai luottamuksellisten tietojen vuodolta. Tämä sertifikaatti tarjoaa suojauksen sisällönhallintajärjestelmälle.
– Tiedon salakoodaus saa käyttäjän tuntemaan olonsa turvalliseksi lukiessaan henkilökohtaisia viestejään tai järjestellässään tiedostojaan.

 

Miten SSL sertifikaatti tilataan?

1. Tilataksesi sen valitse sertifikaatti alhaalta ja klikkaa ”Järjestä”.
2. SSL sertifikaatti on elektroninen dokumentti, joka jaetaan vain yhtiön rekisteröintidokumenttien ja/tai verkkoalueen käyttöoikeuksien tarkistamisen jälkeen, siksi teidän on annettava meille tietoa tilatusta sertifikaatista, yhtiönne rekisteröintisertifikaatista sekä seritikaatin allekirjoituspyyntö (CSR), jos käytätte sertifikaattia muussa kuin meidän palvelimessa. Saatte ohjeet sähköpostitse.
3. Saatte valmiiksi muodostetun sertifikaatin tai me asennamme sertifikaatin palvelimeenne, mikäli nettisivujenne ylläpidosta vastaa meidän palvelimme.

 

Sertifikaatti Tarkoitus Mitä se tarjoaa? Hinta vuodessa
Comodo SSL Vain verkkoaluetta varten Salakoodaa siirretyt tiedot. 57.63 €
Rapid SSL Wildcard Vain verkkoaluetta ja kaikkia sen aliverkkoalueita varten Salakoodaa tiedot verkkoaluetta ja aliverkkoalueita varten (www.names.fi, shop.names.fi, etc.). 144.52 €
Instant SSL Yhtiötä ja verkkoaluetta varten Salakoodaa tiedot ja turvaa sivuston identiteetin. Tämä sertifikaatti vaatii kopion yhtiön rekisteröintisertifikaatista. 115.56 €
True Business ID with EV Yhtiötä ja verkkoaluetta varten + vihreä palkki selaimessa! Sivulla kävijät näkevät ”vihreän palkin” selainikkunassaan. Yhtiön tiedostot saatavilla, kun sertifikaatin rekisteröinti on tarkistettu erittäin tarkasti. 405.18 €
Instant SSL Premium Wildcard Yhtiötä, verkkoaluetta ja kaikkia aliverkkoalueita varten Salakoodaa tiedot ja turvaa sivuston identiteetin, lisäksi se on käytettävissä kaikkia aliverkkoalueita varten. Tämä sertifikaatti vaatii kopion yhtiön rekisteröintisertifikaatista 492.06 €
       

Hintoihin sisältyy ALV.

 

Vinkkejä

Valitse sopiva sertifikaatti. Sisällönhallintajärjestelmän käyttäjät ja muut, joille riittää pelkkä tiedon salakoodaus, voivat käyttää sertifikaattia, joka ainoastaan varmistaa verkkoalueen oikeudet. Jos käytätte useita osotteita, valitkaa multiverkkoaluesertifikaatti.

Tilaa pidemmäksi aikaa. Kun tilaat pidemmäksi aikaa, saat alennuksen, ja lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia, että kävijät häiriintyvät ilmoituksista koskien pätemätöntä sertifikaattia, kun sertifikaatin voimassaolo päättyy.

Myy enemmän. Kävijänne tietävät sivuston olevan turvallinen. Mainosta kävijöillenne tuotteitesi ja palveluittesi lisäksi myös SSL sertifikaatilla suojattujen sivustojen turvallisuutta. Tarjoa heille turvallinen kokemus selailusta. Official SSL partner

SSL (Secure Socket Layer) tiedon salakoodaus on suosittu tekniikka mahdollistamaan turvallinsen tiedon välityksen palvelimen ja selaimen välillä. SSL tekniikka on tarpeellinen elektronisia kauppoja ja muita sivustoja varten, joissa turvallinen tiedonsiirto on huolenaiheena.

SSL Sertifikaatti
on elektroninen dokumentti, joka varmistaa verkkosivun sujuvan toiminnan käyttämällä SSL tekniikkaa ja mahdollistamalla sivulla kävijöiden tietävän sivuston järjestelmän hoitajan.

SSL käyttövaatimukset

SSL salakoodaus on tarjottuna kaikkien web-hosting-palvelujen ja virtuaalisen erillispalvelimen suunnitelmien kanssa.
Web-hosting-palvelu vaatii erillisen IP-osoitteen.
– Erillinen IP-.osoite tarjotaan ilmaiseksi virtuaalista erillispalvelinta tilattaessa.


Muodostamme SSL sertifikaatin allekirjoituspyynnön ja asennamme jakamamme sertifikaatin palvelimeen ilmaiseksi, jos käytätte meidän web-hosting ja virtuaalisen erillispalvelimen palveluitamme.

 

 

 

 
PayPal, MoneyBookers, Google Chekout, WebMoney, WebToPay.COM, Paysera ...